Welkom leesmevoor lezer!

Registreer jezelf (Ontdek de voordelen)  |   Wachtwoord vergeten?

ADVERTENTIEBELEID

Inleiding

Deze site is mogelijk gemaakt door vrijwillige bijdragen van schrijvers en illustratoren uit het hele land, die hun kennis en kunde met plezier hebben ingezet om van voorlezen een belevenis te maken. We willen de verhalen graag kostenloos blijven aanbieden zodat de drempel om ze voor te lezen heel erg laag is.
Helaas moeten wij kosten maken om deze site in de lucht te houden. Zo betalen wij onder andere voor de hosting en voor de datatraffic die de site trekt. Ook willen we heel graag meer tijd spenderen aan het maken van nieuwe verhalen en aan het uitbreiden van de functionaliteit.

Advertenties

Een van de mogelijkheden om de kosten te dekken is het plaatsen van advertenties. We realiseren ons heel goed dat het om een kindersite gaat en we willen niemand overspoelen met knipperende en bewegende banners.
We willen daarom erg kritisch zijn op de advertenties die we gaan vertonen. Advertenties moeten kindvriendelijk zijn en mogen niet enorm bewegen of flikkeren. Ook beperken we het aantal advertenties per pagina. We hopen hiermee een middenweg te hebben gevonden om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van het werk dat we er in hebben gestoken, zonder dat we er geld op toe moeten leggen.

In perspectief

Reclame is in onze wereld niet meer weg te denken. Probeer in de stad eens een plek te vinden waar geen billboard staat, waar geen reclameleuzen hangen of waar de etalages je niets proberen te verkopen. Probeer eens rustig een serie op TV te kjken zonder reclameblok. Zelfs 's morgens op televisie wordt reclame gemaakt, op de publieke omroep notabene, tussen de kinderprogramma's door. Persoonlijk vind ik daarom dat we kinderen moeten leren omgaan met reclame. Op leesmevoor.nl zullen we er zeer verantwoordelijk mee om gaan.

Vragen of opmerkingen?

Gebruik het contactformulier als u vragen of opmerkingen heeft. Wij horen ze graag!

Je hebt je nog niet geregistreerd !

Registreer je en ontvang een bericht als we een nieuw prentenboek hebben gemaakt.

We hebben nog een heleboel nieuwe verhalen en functionaliteit in petto!

Ontdek alle voordelen van een registratie.

De Friese vertalingen van onze digitale prentenboeken zijn mogelijk gemaakt door de provincie Friesland. Dank!