Welkom leesmevoor lezer!

Registreer jezelf (Ontdek de voordelen)  |   Wachtwoord vergeten?

NETTIQUETTE

Kindersite

Leesmevoor.nl is een website voor kinderen. Het team van Leesmevoor doet zijn uiterste best om de inhoud van deze website kindvriendelijk te maken en te houden.
We lezen alle verhaaltjes nauwkeurig na voordat we deze online plaatsen. We stellen jouw mening en jouw reacties zeer op prijs, maar vragen je om een aantal regels in acht te nemen:

Plaats een zinvolle reactie

Je kunt een reactie plaatsen bij een verhaal. Je kunt iets mooi of niet mooi vinden en dat mag je laten weten. Plaats echter een zinvolle reactie zonder discriminerend, racistisch of anderzins beledigend te zijn.

Iedereen heeft het recht om zijn of haar mening op een nette manier te uiten. Respecteer die mening. Als mensen een fout maken dan kun je hier beleefd op reageren.
Kritiek uiten en feedback geven mag, maar probeer een ander niet te kwetsen. Gedraag je op internet hetzelfde als dat je in het dagelijks leven doet.

Blijf positief

Probeer je reacties positief te formuleren. Het is makkelijk om andermans werk af te kraken. Geef altijd aan waarom je iets niet mooi vindt en maak het niet persoonlijk.
Geef zo mogelijk alternatieven aan die jij beter vindt: 'Misschien kun je het zo doen', of 'Je zou dit kunnen veranderen in ...?' zijn voorbeelden van nette en opbouwende kritiek.

Zeg het!

Heb je op Leesmevoor.nl toch iets gezien wat echt niet door de beugel kan? Meldt het via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@leesmevoor.nl.
Vermeld altijd de pagina waarop je het hebt gezien; dat scheelt ons heel veel zoekwerk.

Je hebt je nog niet geregistreerd !

Registreer je en ontvang een bericht als we een nieuw prentenboek hebben gemaakt.

We hebben nog een heleboel nieuwe verhalen en functionaliteit in petto!

Ontdek alle voordelen van een registratie.

De Friese vertalingen van onze digitale prentenboeken zijn mogelijk gemaakt door de provincie Friesland. Dank!